Heb jij moeite met een bepaald vak of wil je je achterstand inhalen? Met online bijles van Studiekring heb jij je vak snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met minimaal één keer per week één op één bijles van een vakdocent, ben je snel weer bijgespijkerd.

Online bijles bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week één op één bijles van een docent. Gewoon vanuit thuis, vanaf je eigen computer.  In een beveiligde online omgeving word je bijgespijkerd in het vak dat jij lastig vindt. En je kunt je docent gewoon zien, want jullie communiceren via videochat.  In een telefonische intake voorafgaand aan de online bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je. Maar we kijken ook hóe je de stof leert. We geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis. En omdat je niet afhankelijk bent van één van onze vestigingen, kunnen we snel een geschikte docent voor je vinden die bij je past.

In het kort

  • voor alle vwo- havo- en vmbo leerlingen
  • één op één bijles van een docent
  • vanuit thuis in een beveiligde online omgeving
  • gemiddeld 1 tot 2 uur bijles per week
  • wekelijkse updates over je voortgang naar jou, je ouders en school

Wat heb je nodig voor online bijles?

  • een computer of tablet
  • een webcam
  • een headset
  • een goede online verbinding

Online bijles in 5 stappen

intake 20161. Intake
Voorafgaand aan de eerste les, nemen we telefonisch contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede docent die past bij je hulpvraag. Je spreekt zelf met je docent af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Hierdoor zijn de tijden flexibel, omdat je een tijd uitzoekt die jullie beiden goed uitkomt. Tijdens de eerste bijles bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

Plan 

van aanpak 20162. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per e-mail contact op met je vakdocent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

Aan de 

slag20163. Aan de slag
Jij en je docent loggen beiden in op de online omgeving van Studiekring. Voorafgaand hebben jullie opgaven en huiswerk al naar elkaar gemaild. Via de videochat geeft onze vakdocent tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de les bereiden we de volgende schooldag voor.

voortgang4. Voortgang
We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via e-mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!

evalueren 

20165. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we de online bijlessen. Dit kan ook telefonisch met je ouders erbij. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op je vak.

 

Meer informatie?

Online bijles kost € 29,50 per uur
Download de brochure, bel 085 049 8200 of vul ons contactformulier in.

download button

aanmelden

Wij bieden ook:

Reviews

review

"Mijn brugklasser is in 3 mnd van onvoldoendes naar ruim voldoendes gegaan. En: geen strijd meer thuis!"

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen