Online bijles Studiekring | Meld je nu aan! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Online bijles

Voordat je het weet, heb jij dat ene vak weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en toetsen.

Vraag een gratis intake aan

onlinebijles

Heb jij moeite met een bepaald vak of wil je een opgelopen achterstand inhalen? Volg dan snel online bijles van Studiekring. Met een-op-een online bijles van een privé docent ben je snel weer bijgespijkerd. Gewoon vanuit huis, vanaf je eigen bureau of eettafel. Volg je liever bijles op een van onze vestigingen? Dat kan ook! Klik hier om onze vestigingen te bekijken.

Meer informatie over onze online bijlessen? Of direct aanmelden? Bel dan 085 - 049 82 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle vakken en elk niveau
Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands, voor ieder vak hebben we een bijlesdocent in huis.

Volledig online
Via een online-omgeving ga je aan de slag met het vak dat jij lastig vindt. Je krijgt bijles van een van onze deskundige en enthousiaste bijlesdocenten. Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer, laptop of tablet. Het is op die manier dus mogelijk om, waar je ook woont, flexibel bijles te volgen bij een van onze bijlesdocenten.

Wat heb je nodig voor online bijles?

 • een computer of tablet
 • een webcam
 • een headset/microfoon
 • een goede online verbinding

Voor wie is online bijles?

 • voor vmbo, havo en vwo leerlingen
 • voor mbo, hbo en wo studenten
 • een-op-een bijles van een slimme, enthousiaste bijlesdocent
 • vanuit huis in een handige online omgeving

In 3 stappen naar maximaal resultaat

Intake

Voorafgaand aan de eerste les nemen we telefonisch contact op met jou en/of je ouders. We matchen jou met een goede bijlesdocent die past bij je hulpvraag. Je spreekt zelf met je docent af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Hierdoor zijn de tijden flexibel in te plannen. Tijdens de eerste bijles bespreek je waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kan natuurlijk al je vragen stellen.

Voorbereiding

Jij downloadt Skype op je computer en opent de link van het digitale whiteboard Awwapp dat je docent naar je stuurt. Dit is een virtueel kladblok, waarop jullie aantekeningen kunnen maken en delen. Zorg dat je webcam en microfoon werken, zodat jij en je bijlesdocent elkaar kunnen zien.

Aan de slag

Jij en je docent loggen beiden in op Skype en maken contact met elkaar. Voorafgaand hebben jullie opgaven en huiswerk al naar elkaar gemaild. Via de videochat geeft onze vakdocent tips, legt uit en bespreekt opdrachten.

Voordelen van online bijles

 • voor alle vwo- havo- en vmbo leerlingen
 • een-op-een bijles van een docent
 • vanuit thuis in een beveiligde online omgeving
 • gemiddeld 1 tot 2 uur bijles per week
 • wekelijkse updates over je voortgang naar jou, je ouders en school
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze online bijles studiekring vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
"Onze ervaring is zeer positief! Onze dochter gaat met plezier!! naar studiekring. Nooit gedoe, huiswerk af, toetsen ingepland vooraf lekker geleerd. Ieder week feedback over hoe het gaat. En de eindstand tot nu toe is dat dochterlief langzaam maar zeker weer in de lift zit met haar cijfers!Dank hiervoor!"
E.H. van Zuiden- van de Pol

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00