Online bijles Studiekring | Meld je nu aan! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Online bijles

Voordat je het weet, heb jij dat ene vak weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en toetsen.

Vraag een gratis intake aan

onlinebijles

Kan jij naast je (online) lessen van school wel een extra steuntje in de rug gebruiken voor een specifiek vak? Volg dan via Studiekring online bijles. Tijdens online bijles leren we je de lesstof voor een vak waar jij net iets meer moeite mee hebt beter begrijpen en verwerken. De bijles is flexibel in te plannen naast je online lessen van school, gewoon vanuit huis! Meer informatie over online bijles? Of direct aanmelden? Bel dan 085 - 049 82 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van de Leren Leren-methode. Een unieke methode met een wetenschappelijke basis, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Door het creëren van tijdslijnen en het maken van samenvattingen krijg je steeds meer grip op de lesstof.

 

 

Wat houdt online bijles precies in?

Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands, voor ieder vak hebben we een bijlesdocent in huis.

 

Hoe werkt online bijles?

Samen met de docent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf de lesstof met de docent delen en aangeven waar je tegenaan loopt.  Via een online-omgeving ga je aan de slag! Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer, laptop of tablet.

 

Wat heb je nodig voor online bijles?

  • Computer, laptop of tablet
  • Webcam
  • Headset/microfoon
  • Goede online verbinding

 

In 3 stappen naar maximaal resultaat

Intake

Voorafgaand aan de eerste les nemen we telefonisch contact op met jou en/of je ouders. We matchen jou met een goede bijlesdocent die past bij je hulpvraag. 

Voorbereiding

Je spreekt zelf met je docent af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Hierdoor zijn de tijden flexibel in te plannen. Tijdens de eerste bijles bespreek je waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kan natuurlijk al je vragen stellen. Zorg van te voren dat je webcam en microfoon werken, zodat jij en je bijlesdocent elkaar kunnen zien.

Aan de slag

Voorafgaand hebben jullie opgaven en huiswerk al naar elkaar gemaild. Via de videochat geeft onze vakdocent tips, legt uit en bespreekt opdrachten.

Voordelen van online bijles

  • Een-op-een bijles online van een ervaren, enthousiaste bijlesdocent
  • Weer vol zelfvertrouwen terug naar school
  • Gemakkelijk in te plannen naast je eigen online lessen
  • Gericht op jouw vragen
  • Voor alle vakken & elk niveau
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze online bijles studiekring vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"Onze ervaring is zeer positief! Onze dochter gaat met plezier!! naar studiekring. Nooit gedoe, huiswerk af, toetsen ingepland vooraf lekker geleerd. Ieder week feedback over hoe het gaat. En de eindstand tot nu toe is dat dochterlief langzaam maar zeker weer in de lift zit met haar cijfers!Dank hiervoor!"
E.H. van Zuiden- van de Pol

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00