Online Bijles - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Lekker vanuit thuis en flexibel in te plannen.

In een beveiligde online omgeving via een videochat een-op-een bijles van een privédocent.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

onlinebijles

Heb jij moeite met een bepaald vak of wil je je achterstand inhalen? Met online bijles van Studiekring heb jij je vak snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met minimaal één keer per week een-op-een bijles van een privédocent ben je snel weer bijgespijkerd.

Online bijles bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week een-op-een bijles van een privédocent. Gewoon vanuit thuis, vanaf je eigen computer.  In een beveiligde online omgeving word je bijgespijkerd in het vak dat jij lastig vindt. En je kunt je docent gewoon zien, want jullie communiceren via videochat.  In een telefonische intake voorafgaand aan de online bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je. Maar we kijken ook hóe je de stof leert. We geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis. En omdat je niet afhankelijk bent van één van onze vestigingen, kunnen we snel een geschikte docent voor je vinden die bij je past.

Wat heb je nodig voor online bijles?

 • een computer of tablet
 • een webcam
 • een headset
 • een goede online verbinding

 

 • voor alle vwo- havo- en vmbo leerlingen
 • een-op-een bijles van een docent
 • vanuit thuis in een beveiligde online omgeving
 • gemiddeld 1 tot 2 uur bijles per week
 • wekelijkse updates over je voortgang naar jou, je ouders en school
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voorafgaand aan de eerste les, nemen we telefonisch contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede docent die past bij je hulpvraag. Je spreekt zelf met je docent af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Hierdoor zijn de tijden flexibel, omdat je een tijd uitzoekt die jullie beiden goed uitkomt. Tijdens de eerste bijles bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.
 • Plan van aanpak
  We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per e-mail contact op met je vakdocent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.
 • Aan de slag
  Jij en je docent loggen beiden in op de online omgeving van Studiekring. Voorafgaand hebben jullie opgaven en huiswerk al naar elkaar gemaild. Via de videochat geeft onze vakdocent tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de les bereiden we de volgende schooldag voor.
 • Evaluatie en voortgang
  We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via e-mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan! Elke twee maanden evalueren we de online bijlessen. Dit kan ook telefonisch met je ouders erbij. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op je vak.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze online bijles vinden?

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
"Onze ervaring is zeer positief! Onze dochter gaat met plezier!! naar studiekring. Nooit gedoe, huiswerk af, toetsen ingepland vooraf lekker geleerd. Ieder week feedback over hoe het gaat. En de eindstand tot nu toe is dat dochterlief langzaam maar zeker weer in de lift zit met haar cijfers!Dank hiervoor!"
E.H. van Zuiden- van de Pol

Tarieven

Online bijles kost € 29,50,- per uur. Neem voor meer informatie contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnumer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

huiswerkklas

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.