Online bijles

Voordat je het weet, heb jij dat ene vak weer onder controle en werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en toetsen.

Online bijles Studiekring

Wil jij straks weer vol zelfvertrouwen en zonder achterstanden starten als de scholen weer opengaan? Volg dan via Studiekring online bijles. Tijdens online bijles leren we je de lesstof voor een vak waar jij net iets meer moeite mee hebt beter begrijpen en verwerken. De bijles is flexibel in te plannen naast je online lessen van school, gewoon vanuit huis! Meer informatie over online bijles? Of direct aanmelden? Bel dan 085 – 049 82 00 of mail naar info@studiekring.nl.

Wij werken tijdens onze begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van de Leren Leren-methode. Een unieke methode met een wetenschappelijke basis, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Door het creëren van tijdslijnen en het maken van samenvattingen krijg je steeds meer grip op de lesstof.

Wat houdt online bijles precies in?

Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren. Van wiskunde tot Nederlands, voor ieder vak hebben we een bijlesdocent in huis.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek

Hoe werkt online bijles?

Samen met de docent spreek je een tijd af die jullie allebei uitkomt. Je kunt vooraf de lesstof met de docent delen en aangeven waar je tegenaan loopt.  Via een online-omgeving ga je aan de slag! Je ziet elkaar via de webcam en hoort elkaar via de audio van je computer, laptop of tablet.

Wat heb je nodig voor online bijles?

  • Computer, laptop of tablet
  • Webcam
  • Headset/microfoon
  • Goede online verbinding

In 3 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voorafgaand aan de eerste les nemen we telefonisch contact op met jou en/of je ouders. We matchen jou met een goede bijlesdocent die past bij je hulpvraag.

2

Voorbereiding

Je spreekt zelf met je docent af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Hierdoor zijn de tijden flexibel in te plannen. Tijdens de eerste bijles bespreek je waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kan natuurlijk al je vragen stellen. Zorg van te voren dat je webcam en microfoon werken, zodat jij en je bijlesdocent elkaar kunnen zien.

3

Aan de slag

Voorafgaand hebben jullie opgaven en huiswerk al naar elkaar gemaild. Via de videochat geeft onze vakdocent tips, legt uit en bespreekt opdrachten.

onlinebijles.jpg

Voordelen van online bijles

  • Een-op-een bijles online van een ervaren, enthousiaste bijlesdocent
  • Weer vol zelfvertrouwen terug naar school
  • Gemakkelijk in te plannen naast je eigen online lessen
  • Gericht op jouw vragen
  • Voor alle vakken & elk niveau

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

085 – 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Reviews over Studiekring

>
Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00