Examentraining - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Ga met vertrouwen je examenperiode tegemoet!

Onze ervaren docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

Volledig bijgespijkerd worden in een specifiek vak? Volg dan een examentraining bij Studiekring. In 2 dagen word je in kleine groepjes door ervaren examentrainers klaargestoomd voor je eindexamen. Je neemt de theorie door en je oefent met het maken van voorbeeldexamens waarbij er natuurlijk ruimte is voor het stellen van vragen. Met een examentraining van Studiekring bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examens!

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Per dag behandel je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan.
Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.


Contact, advies of aanmelden?

Wil je advies, meer informatie of overleggen? Bel dan 085 - 049 8200 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnumer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30