Examentraining Veluws College Mheenpark - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Veluws College Mheenpark

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Donderdag 18 en vrijdag 19 april organiseert Studiekring examentrainingen bij jou op school. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Op maandag 6 mei vindt er een terugkomdag plaats waarop aandacht wordt besteed aan het maken van een examenplanning.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Veluws College Mheenpark?
Je volgt examentraining in één vak. Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en het plannen van de examenperiode. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname
Deelname aan een 2-daagse examentraining, inclusief de terugkomdag, kost €229,-. De examentrainingen vinden plaats van 9-17 u. De terugkomdag vindt plaats van 10–14 u.

Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar de training.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 31 maart 2019 via ons aanmeldformulier.

Centrale training in Houten
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Studiekring geeft ook examentrainingen in Houten. Kijk op www.studiekring.nl/examentraining voor meer informatie.

Tip
Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht).


Let op: Bij te weinig deelnemers (4 of minder) wordt de training verplaatst naar het weekend van de Centrale Examentrainingen. Deze trainingen vinden plaats op 4 en 5 mei 2019  in Houten (College de Heemlanden, naast het station). Studiekring zal na de sluitingsdatum de betreffende leerlingen informeren. Zie hiervoor de algemene voorwaarden, artikel 26.