Studiekring | Gratis ouderworkshop - Helpen met huiswerk - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Gratis ouderworkshop - Helpen met huiswerk

Als huiswerkbegeleider weten we als geen ander hoeveel discussie het huiswerk thuis kan opleveren. Veel ouders hebben dezelfde vraag: wat kunnen en moeten we zelf doen om onze zoon of dochter de goede richting op te sturen? Hiervoor hebben we verschillende workshops ontwikkeld gericht op het niveau en de kracht van de leerling. Door het aanleren van slimme gewoontes worden de resultaten nu én straks optimaal!

Help je zoon of dochter met ‘leren leren’, plannen en structureren in de workshop Helpen met huiswerk. Samen met onderwijsdeskundigen en in gesprek met andere ouders maak je een eigen plan van aanpak. 

Aanmelden: Schrijf je hieronder in op één van de Studiekringvestigingen waar de workshop gegeven wordt.

Meer informatie
Staat jouw vestiging er (nog) niet tussen maar wil je wel meer informatie over de workshop en wanneer we deze aanbieden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 049 82 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Workshopkalender: 

Locatie  datum  tijd  thema    
         
         

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.