Huiswerkbegeleiding volgen | plan een intakegesprek | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Sterk in je huiswerk

Huiswerkbegeleiding van Studiekring is de manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt en je huiswerk maakt zonder stress.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

huiswerkbegeleiding

Onze vestigingen zijn waar mogelijk weer open! Kan jij na een periode van online lessen en thuisonderwijs een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk? Of heb jij moeite om jezelf te motiveren aan de slag te gaan met je schoolwerk? Dat begrijpen wij heel goed en daarom helpen wij jou de komende periode door middel van huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Onze ervaren en hoogopgeleide begeleiders zorgen ervoor dat jij weer structuur krijgt. Zo werk je achterstanden weg en ga je goed voorbereid weer naar school.

Wat houdt huiswerkbegeleiding in?  

De enthousiaste begeleiding biedt, waar je ook woont in Nederland, een aantal middagen per week hulp bij alle vakken. Van ondersteuning bij het maken van je huiswerk tot de voorbereiding op proefwerken. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je al je vragen stellen, wordt je huiswerk gecontroleerd en overhoren we je om te checken of je de stof goed kent. Voor iedere leerling bieden we maatwerk, zodat jij altijd de hulp krijgt die jij nodig hebt. Hierdoor heb je minder stress en meer vrije tijd. En voordat je het weet haal je weer betere cijfers! 

Vraag een gratis brochure aan

Ontwikkel studievaardigheden

Je leert volgens de Leren Leren-methode vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Deze vaardigheden bestaan uit plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Dit is handig voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst. Ons doel is dat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard met betere resultaten!

Begeleiding op maat

Wij bieden in een rustige omgeving hulp bij alle vakken, zodat jij je volledig kan concentreren op je werkzaamheden. De begeleider geeft je alle aandacht en ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.

Studiekring biedt huiswerkbegeleiding aan door heel Nederland. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt. We zien je graag op één van onze vestigingen!

Voordelen van huiswerkbegeleiding

 • Al het huiswerk op tijd af
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Sneller en efficiënter leren
 • Uitstelgedrag is verleden tijd
 • Vrije tijd is écht vrije tijd

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voordat de huiswerkbegeleiding start, is er een intakegesprek met jou en je ouders. Samen bespreken we waarom het huiswerk maken nog niet helemaal goed gaat. Loop je vast met de vreemde talen? Of is wiskunde een drama? Stel je alles uit? Met jouw toestemming praten we ook met je mentor. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Om ervoor te zorgen dat jij doelgericht aan de slag kan, stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Hierin verwerken we alle gemaakte afspraken. Ook bespreken we op welke middagen we je gaan begeleiden en de manier waarop we contact houden. Het plan geeft jou en de begeleiding houvast en richting.
 • Aan de slag
  Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan! Je komt 2 tot 5 middagen na schooltijd naar één van onze vestigingen. Daar staan onze ervaren begeleiders klaar om jou te helpen. Ze helpen je met plannen en organiseren, met vragen over de lesstof, met slimme tips over hoe je het beste leert en met overhoren. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.
 • Evaluatie en voortgang
  We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Je krijgt 24/7 online toegang tot HOMi: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken, zoals een overzicht van de kosten van je begeleiding. Daarnaast ontvangen jij en je ouders wekelijkse updates per mail over je voortgang. Als jij dat oké vindt, gaat de rapportage ook naar je mentor. Elke twee maanden gaan we even samen zitten. We bespreken hoe het gaat en of er (nieuwe) valkuilen zijn. Zo weten we altijd hoe het ervoor staat.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze huiswerkbegeleiding volgen? vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd."
Anna Jacobs
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Ivo van den Heuvel

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor huiswerkbegeleiding? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

huiswerkklas

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.