Huiswerkbegeleiding - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Nooit meer huiswerkfrustratie.

Stress, gebrek aan overzicht, bezorgde ouders. Huiswerk maken is soms lastiger dan je denkt. Huiswerkbegeleiding helpt.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

huiswerkbegeleiding

Je zit urenlang te gamen op je kamer, maar je boeken blijven in je tas. Je komt huilend thuis uit school, omdat je volgende week 4 proefwerken hebt. En in Magister kleuren steeds meer cijfers in het rood. De sfeer in huis wordt er niet leuker op.

Zo hoeft het niet te gaan. Er is een manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt én je huiswerk maakt zonder stress. En zonder ruzies. Dat bereik je met huiswerkbegeleiding van Studiekring.

 

 • Al het huiswerk op tijd af
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Sneller en efficiënter leren
 • Uitstelgedrag is verleden tijd
 • Vrije tijd is écht vrije tijd
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  We starten met een gesprek. Met jou en natuurlijk met je ouders. Samen bespreken waarom het huiswerk maken niet lekker loopt. Loop je vast met de vreemde talen? Of is wiskunde een drama? Stel je alles uit? Met jouw toestemming praten we ook met je mentor. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Daarna maken we een plan van aanpak dat helemaal is gericht op jou. Hierin verwerken we onder andere wat je gaat leren, aandachtspunten, het aantal uren dat we je gaan begeleiden, de kosten en de manier waarop we contact houden.
 • Aan de slag
  Je komt 2 tot 5 middagen na schooltijd naar een van onze vestigingen. Daar staan ervaren studiecoaches klaar om jou te helpen. Met plannen en organiseren, met vragen over de lesstof, met slimme tips over hoe je het beste leert, met overhoren.
 • Evaluatie en voortgang
  Via ons leerlingvolgsysteem krijgen je ouders wekelijks een rapportage per e-mail. Dezelfde rapportage gaat naar je mentor. Elke twee maanden gaan we even met je zitten. We bespreken hoe het gaat en of er (nieuwe) valkuilen zijn. Zo weten we precies hoe je ervoor staat.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze huiswerkbegeleiding vinden?

★★★★★
★★★★★
8,4/10
180 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd."
Anna Jacobs
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Ivo van den Heuvel

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor huiswerkbegeleiding? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnumer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

huiswerkklas

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.