Huiswerkbegeleiding en bijles bij Amsterdam Zuid – Geert Groote

In Amsterdam Zuid hebben wij een vestiging in het Geert Groote College. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen op de begane grond aan de waterkant waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven.  Studiekring in het Geert Groote is open voor alle leerlingen uit de omgeving. Dus ook als je niet op het Geert Groote zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Ilse en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Amsterdam Zuid bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Eigen lokalen

Studiekring heeft 3 eigen lokalen op de begane grond van het Geert Groote. Aan de achterkant bij de waterkant. Hier geven we huiswerkbegeleiding en bijles.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Ilse je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Omdat we jaren samenwerken met het Geert Groote kennen we de school goed. De lijntjes zijn kort en we overleggen regelmatig met mentoren en docenten.

De voordelen van Studiekring Amsterdam - Zuid Geert Groote

 • Al jaren een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Geert Groote College.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met directie en afdelingsleiders van school.

Vestigingsmanager Studiekring Amsterdam - Zuid Geert Groote

Ilse van Prooijen
Vestigingsmanager
Ilse van Prooijen is al een aantal jaar werkzaam bij Studiekring. Ze leidde voorheen de vestigingen in Zoetermeer en is sinds dit schooljaar vestigingsmanager op het Geert Groote. Met haar achtergrond in de psychologie probeert ze uit elke leerling het hoogst mogelijke te halen. Op zijn of haar eigen manier en tempo natuurlijk.
Adres
adres Frederik Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam
Routebeschrijving ›

bel studiekring 020 238 41 27

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 15.00 - 19.00 uur
Dinsdag 15.00 - 19.00 uur
Woensdag 15.00 - 19.00 uur
Donderdag 15.00 - 19.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
171 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen haalen!”
  Anne
 • “Weekend examentraining in wiskunde A gehad. Was helemaal top! Heel veel geleerd. Het zal me zeker helpen tijdens mijn examen!”
  Anoniem
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.