Huiswerkbegeleiding & Bijles | Studiekring Apeldoorn Fruytier - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Apeldoorn Fruytier

In de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap (JFSG) zit de vestiging Studiekring Frutyier. Al ruim 7 jaar geven wij huiswerkbegeleiding hier in school. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in enkele lokalen van school zelf en alleen toegankelijk voor leerlingen van het JFSG. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Fruytier bijles in onder andere Engels, wiskunde, Frans, wiskunde b, economie, scheikunde en Nederlands. Van brugklas tot en met eindexamen.

3 lokalen in school

Studiekring heeft in het JSFG de beschikking over 3 lokalen: AP 02, 03 en 04. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding. Deze gesprekken vinden plaats in lokaal AP01.

Contacten met school

Omdat we al 7 jaar samenwerken met het JFSG kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor de leerlingen.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Apeldoorn Fruytier:

De voordelen van Studiekring Apeldoorn Fruytier

 • Al ruim 7 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met rebound, afstandsonderwijs en Ambulante begeleiding.

Vestigingsmanager Studiekring Apeldoorn Fruytier

Agnes Leijzer
Vestigingsmanager
Agnes Leijzer studeerde pedagogische wetenschappen en is 1e graad docent geschiedenis en maatschappijleer. Ze heeft veel ervaring in de jeugdhulpverlening en is gespecialiseerd in autisme en aanverwante stoornissen en faalangst. Voor de vier Studiekringvestigingen in Apeldoorn is Agnes faalangstreductietrainer.
Openingstijden
Maandag 14.15 - 17.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.