Huiswerkbegeleiding & Bijles | Arnhem Thomas a Kempis | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Arnhem Thomas a Kempis

Op het Thomas a Kempis College geven wij sinds 2006 huiswerkbegeleiding in school. En helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. De Studiekring vestiging op het Thomas a Kempis is gehuisvest in 3 lokalen van school in een van de vleugels op de eerste etage. Hierdoor kun je meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. Ook leerlingen die niet op het Thomas a Kempis zitten, zijn welkom op deze vestiging. Jop en het docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen ook ’s avonds mogelijk
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Thomas a Kempis bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Deze zijn in overleg ook buiten de openingsuren van de vestiging in te plannen.

Rekentrainingen

Studiekring geeft op het Thomas a Kempis rekentrainingen aan 4/5 havo en 5/6 vwo leerlingen die hun rekentoets niet gehaald hebben.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en Jop je goed kan adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Arnhem - Thomas a Kempis:

De voordelen van Studiekring Arnhem - Thomas a Kempis

 • Al ruim 12 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Thomas a Kempis.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
 • Goede samenwerking met het zorgteam, de directie en de mentoren van school.
 • Betrokken en persoonlijke aanpak

Vestigingsmanager Studiekring Arnhem - Thomas a Kempis

Jop Deckers
Vestigingsmanager
Jop heeft een master sociologie en is afgestudeerd als docent maatschappijleer. Hij heeft al ruim twee jaar ervaring in de studiebegeleiding. Met zijn betrokken en persoonlijke aanpak voelen leerlingen zich gezien. Dit zorgt voor een prettige en motiverende werksfeer bij de begeleiding. Leerlingen leren vaardigheden waar ze de rest van hun studieloopbaan wat aan hebben en krijgen het zelfvertrouwen waardoor zij het uiteindelijk zelfstandig kunnen inzetten.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
191 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.