Huiswerkbegeleiding & bijles in Bergen op Zoom | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Bergen op Zoom 

Vlakbij het Centraal Station, boven supermarkt EkoPlaza ligt de vestiging van Studiekring Bergen op Zoom.  De vestiging bestaat bijna 6 jaar. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Elke leerling die hulp kan gebruiken bij het schoolwerk kan bij ons terecht. Ben jij een slechte planner? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Bergen op Zoom bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past. Bijlessen zijn buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Dichtbij school

Studiekring Bergen op Zoom ligt op fietsafstand van Regionale scholengemeenschap ’t Rijks, Scholengemeenschap Roncalli, het Mollerlyceum en Steenspil.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Bergen op Zoom:

De voordelen van Studiekring Bergen op Zoom

 • Afgelopen 6 jaar begeleidden we in Bergen op Zoom veel leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Veel kennis van leerproblemen.

Vestigingsmanager Studiekring Bergen op Zoom

Ahlam Belah
Vestigingsmanager
Ahlam Belah heeft haar diploma Pedagogiek behaald. Zij heeft ruim 6 jaar ervaring als huiswerkbegeleider en basisschoolbegeleider. Op de vestiging creëert zij een warme en rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten halen en leren zelfstandig aan de slag te gaan. Samen met haar team zetten zij zich in voor het aanleren van duurzame studievaardigheden waar de leerlingen gedurende rest van hun (school)loopbaan profijt van hebben! 
Adres
adres Wassenaarstraat 32a
4611 BV Bergen op Zoom
Routebeschrijving ›

bel studiekring 0164 24 48 60

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 13.00 - 18.00 uur
Woensdag 13.00 - 18.00 uur
Donderdag 13.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.