Huiswerkbegeleiding & bijles in Breda - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Breda

Midden in het centrum van Breda, achter de winkelstraat, zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Breda is gevestigd op de eerste verdieping van een modern gebouw met veel licht en ruimte. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Lisette en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Breda 1-op-1 bijlessen gegeven in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Studiekring Breda is goed bereikbaar voor leerlingen van het Onze Lieve Vrouwe Lyceum, Stedelijk Gymnasium Breda, De Nassau en Mencia

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Lisette jullie goed kan adviseren.

Rustige werkplek

De tafeltjes in Breda zijn van elkaar gescheiden door schotten. Hierdoor kan elke leerling in alle rust werken aan zijn of haar huiswerk zonder gestoord te worden.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Breda:

De voordelen van Studiekring Breda

 • Sinds de start van Studiekring Breda in 2009 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding
 • Een ruime vestiging met verschillende ruimtes zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Breda

Lisette Prevoo
Vestigingsmanager
Lisette Prevoo is sinds de oprichting van Studiekring Breda vestigingsmanager. Hiervoor werkte ze als trainer/coach in het bedrijfsleven en deze ervaring gebruikt ze in het begeleiden en ontwikkelen van haar leerlingen. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen inzicht krijgen in hun eigen kwaliteiten en valkuilen en leren hoe ze hiermee om gaan.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.