Huiswerkbegeleiding & Bijles | Breda Stedelijk Gymnasium | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

In het Stedelijk Gymnasium helpen we – als opvolger van Teach2Study - leerlingen van het Stedelijk Gymnasium uit Breda en omgeving met hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar op deze locatie. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding bieden we  ook 1-op-1 bijlessen in bijna alle vakken aan op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Omdat wij in het Stedelijk Gymnasium zitten, maak jij op een vertrouwde plek je huiswerk.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager jullie goed kan adviseren.

Rustige werkplek

We hebben eigen lokalen in school. Door de ruime vestiging heeft iedereen een rustige plek om huiswerk te maken.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Breda Stedelijk Gymnasium:

De voordelen van Studiekring Breda Stedelijk Gymnasium

 • Een vestiging in school voor de leerlingen van de school.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpen met vrijwel alle vakken.
 • Scherpe prijs voor alle leerlingen van het Stedelijk Gymnasium ongeacht de locatie in Breda waar de begeleiding plaatsheeft.
 • Rustige werkplekken op school of in de zelfstandige vestigingen.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Een ervaren vestigingsmanager.

Vestigingsmanager Studiekring Breda Stedelijk Gymnasium

Kayleigh Kennedy
Vestigingsmanager
Kayleigh Kennedy is sinds februari 2020 vestigingsmanager van Studiekring Breda Stedelijk Gymnasium. Ze heeft een masterdiploma in neuropsychologie en ruime ervaring als bijlesdocente. Omdat ze zelf van een gymnasium komt, is de problematiek van leerlingen veelal bij haar bekend. Met haar kennis en ervaring hoopt ze op een leuke manier leerlingen te kunnen begeleiden en uiteindelijk zelfstandig te maken.
Openingstijden
Maandag 13.40 - 17.30 uur
Dinsdag 13.40 - 17.30 uur
Woensdag 13.40 - 17.30 uur
Donderdag 13.40 - 17.30 uur
Vrijdag 13.40 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
De begintijd is het einde van het zesde lesuur/begin van het zevende lesuur. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.