Den Haag Vruchtenbuurt - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt

In de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben wij sinds 2018 een gloednieuwe Studiekring vestiging. Hier helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in de gezellige Appelstraat en ligt om de hoek bij verschillende middelbare scholen. Je hoeft dus nooit ver te fietsen om na school naar Studiekring te komen. Vestigingsmanager Gerdien en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt bijles in bijna alle vakken. We zijn er voor zowel brugklas- als examenleerlingen. Bijlessen zijn ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Mooie lichte ruimte

In een mooie, lichte ruimte geven we bij Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt huiswerkbegeleiding. Voor bijlessen hebben we twee aparte ruimtes. Je fiets parkeer je veilig in de achtertuin.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Gerdien je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt zit om de hoek bij het Dalton Den Haag, Hofstad Lyceum, Maris College, Hofstad Mavo/Havo en het Segbroekcollege.

De voordelen van Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt

 • Een gloednieuwe vestiging op een centrale plek in Den Haag.
 • Een vestigingsmanager met veel ervaring in leerlingbegeleiding.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Dichtbij diverse middelbare scholen.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Den Haag Vruchtenbuurt

Aram Swinkels
Vestigingsmanager
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
175 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.