Deventer de Boerhaave

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Deventer De Boerhaave

BrugklastrainingStudiekring Deventer De Boerhaave bestaat al sinds 2010. Onze vestiging is gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Boerhaave. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en daarnaast mogen we klaslokalen gebruiken voor de bijlessen.  Deventer De Boerhaave is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Miriam en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om √©cht leuke dingen te doen.

Onderbouw
De Boerhaave is de onderbouw afdeling van het Etty Hillesum Lyceum. Wij hebben onze focus dus ook in deze Studiekring vestiging op havo/vwo/gymnasium onderbouwleerlingen.  Bovenbouwleerlingen kunnen terecht bij onze vestiging Studiekring Het Vlier.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Deventer De Boerhaave. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Bijlessen
Het ene vak ligt je beter dan het andere. Op Deventer De Boerhaave geven we bijlessen in bijna elk vak. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Deventer De Boerhaave?

  • Al ruim 8 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Etty Hillesum Lyceum.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
  • Intensieve samenwerking met docenten en mentoren.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Miriam op 057 074 54 83.

Over Deventer De Boerhaave

Studiekring deventer de boerhaave

Veel ruimte

Studiekring heeft een eigen lokaal in school. Voor elke leerling is er altijd genoeg plek om in een rustige omgeving huiswerk te maken.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Mirjam je goed kan adviseren over de begeleiding

 

Huiswerkbegeleiding 2

Goede samenwerking

Omdat we al 8 jaar samenwerken met het Etty Hillesum Lyceum kennen we de school goed. We overleggen dan ook regelmatig met docenten en mentoren.

Advies 2016