Huiswerkbegeleiding & bijles in Ede - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Ede 

Dichtbij het station Ede-Wageningen, zit de vestiging van Studiekring. Doordat Studiekring zo centraal ligt, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk dus op weg van school naar huis. Vestigingsmanager Geertjan en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Ede 1-op-1 bijlessen gegeven in bijna alle vakken en op elk niveau. Met een expertise in exacte vakken. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Studiekring Ede ligt op fietsafstand voor leerlingen van het  Marnix College, Pallas Athene College, Het Streek, locaties Bovenbuurtweg en Zandlaan en het Vester College.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Geertjan je goed kan adviseren over de begeleiding.

Grote Ruimte

Studiekring Ede is een ruime, lichte locatie met een groot lokaal waar we huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast zijn er 3 aparte ruimtes voor bijlessen en studiecoaching.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Ede:

De voordelen van Studiekring Ede

 • Sinds de start van Studiekring Ede in 2008 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met verschillende ruimtes zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Ede

Geertjan Kuiper
Vestigingsmanager
Geertjan Kuiper heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd en heeft ervaring met het begeleiden van kinderen. Hij werkt vanuit de kwaliteiten van elke leerling om de uitdagingen met huiswerk en leren aan te pakken.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
191 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.