Huiswerkbegeleiding & Bijles | Eindhoven Gestel | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Eindhoven Gestel – Huygens Lyceum

In het Huygens Lyceum in Eindhoven Gestel geven wij sinds ruim 7 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar de vestiging is ook toegankelijk voor leerlingen buiten het Christiaan Huygens. Zit jij bijvoorbeeld op het van Maerlant lyceum of het Montessori College? Ook dan ben je welkom op deze vestiging! Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Eindhoven Gestel bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Bijles voor basisschoolleerlingen

Sinds kort geven we bij Studiekring Eindhoven Gestel ook bijlessen aan basisschoolleerlingen. Neem contact op voor meer informatie.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al 6 jaar samenwerken met het Huygens College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Eindhoven Gestel – Huygens Lyceum:

De voordelen van Studiekring Eindhoven Gestel – Huygens Lyceum

 • Al ruim 6 jaar een betrouwbare partner van het Huygens Lyceum in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met de mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.

Vestigingsmanager Studiekring Eindhoven Gestel – Huygens Lyceum

Danielle van Gemert
Vestigingsmanager
Danielle van Gemert is in 2018 afgestudeerd als pedagoog en in 2020 heeft zij zich verdiept in de Kinderpsychologie waarbij zij ook een diploma heeft mogen ontvangen. Door deze opleidingen te volgen heeft zij veel kennis en ervaring op mogen doen omtrent verschillende doelgroepen en ontwikkelingsgebieden. Samen met haar team van begeleiders streeft ze er naar om net dat duwtje in de rug te geven die leerlingen nodig hebben om hun schooltijd tot een succes te maken. Met een goede dosis positiviteit, een luisterend oor en een vleugje humor helpt Danielle en haar team om het beste uit de leerlingen naar boven te halen. Ze kijken wat bij ze past, om de leerlingen op die manier te motiveren, te inspireren en hun talenten te benutten. 
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.