Huiswerkbegeleiding & bijles in Kampen | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Kampen 

Deze vestiging gaat binnenkort sluiten, neem voor meer informatie contact op met vestigingscoördinator Danielle Vriethoff.

Vanaf schooljaar 2018-2019 heeft Studiekring een nieuwe vestiging in Kampen. Wij zitten om de hoek bij het Ichtus College en het Almere College in een mooie locatie aan de rand van het centrum. Vestigingsmanager Danielle Vriethoff staat hier samen met haar enthousiaste team vijf dagen per week voor leerlingen klaar. Wij bieden leerlingen hulp met hun huiswerk, motivatie en concentratie maar bieden ook bijles voor bijna alle vakken aan. Ons team helpt uw kind ook graag met het op orde houden van de planning, zodat hij of zij stressvrij het jaar kan doorlopen.

Als de leerling binnenkomt, kijken we eerst naar de planning van die dag en de doelen voor de komende weken. Daarna gaat uw kind aan de slag. De vestiging is een rustige omgeving, zodat uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. Ons team overhoort leertaken, bespreekt de leermethode en leerlingen kunnen vragen stellen. Zodra de leerling klaar is, bespreken we uitgebreid wat er gedaan is en wat er eventueel thuis nog moet gebeuren. Met deze persoonlijke aanpak halen wij het maximale uit de leerlingen en hebben zij thuis tijd voor andere zaken. De resultaten en voortgang bespreken we regelmatig met de ouders zodat zij ook goed op de hoogte blijven.

Bijles

Wij geven bij Studiekring Zwolle bijles in bijna alle vakken voor alle niveau's van de brugklas tot en met eindexamenklassen.

 

Het intakegesprek

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding houden we eerst een intake gesprek met u en uw kind. Jullie kunnen dan op je gemak de vestiging bekijken en vestigingsmanager Danielle Vriethoff adviseert jullie over de juiste begeleiding.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Kampen:

De voordelen van Studiekring Kampen

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school
 • In de buurt van omliggende middelbare scholen
 • Rustige ruimtes waar leerlingen zich kunnen concentreren

Vestigingsmanager Studiekring Kampen

Danielle Vriethoff
Vestigingsmanager
Danielle Vriethoff gaf ruim 10 jaar Engels in het vmbo, havo en vwo. Daarnaast heeft zij ervaring als ambulant begeleider en studeert zij psychologie. Ze heeft veel ervaring en kennis op het gebied van leer strategieën en leren plannen.  Ze houdt van een goede sfeer en tastbare resultaten die in een goede onderlinge samenwerking worden bereikt. Zij kijkt ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!
Openingstijden
Maandag 15:00 - 18:00 uur
Dinsdag 15:00 - 18:00 uur
Woensdag 15:00 - 18:00 uur
Donderdag 15:00 - 18:00 uur
Vrijdag 15:00 - 18:00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
189 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.