Kampen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Kampen

Vanaf schooljaar 2018-2019 hebben we een nieuwe vestiging in Kampen. In een mooie locatie aan de rand van het centrum van Kampen helpen we leerlingen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Danielle en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Naast huiswerkbegeleiding geven we in Kampen 1-op-1 bijlessen in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Wij zitten om de hoek bij het Ichtus College en het Almere College. Je hoeft dus nooit ver te fietsen om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Danielle je goed kan adviseren over de begeleiding.

Rustige werkplek

Huiswerkbegeleiding geven wij in Kampen in een ruime vestiging met veel licht. De bijlessen worden in een aparte ruimte gegeven.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Kampen:

De voordelen van Studiekring Kampen

 • Een vestiging met een ervaren vestigingsmanager.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpen met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met rustige werkplekken.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Kampen

Danielle Vriethoff
Vestigingsmanager
Danielle Vriethoff gaf ruim 10 jaar Engels in het vmbo, havo en vwo. Daarnaast heeft zij ervaring als ambulant begeleider en studeert zij psychologie. Ze heeft veel ervaring en kennis op het gebied van leer strategieën en leren plannen.  Ze houdt van een goede sfeer en tastbare resultaten die in een goede onderlinge samenwerking worden bereikt. Zij kijkt ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!
Openingstijden
Maandag 15:00 - 18:00 uur
Dinsdag 15:00 - 18:00 uur
Woensdag 15:00 - 18:00 uur
Donderdag 15:00 - 18:00 uur
Vrijdag 15:00 - 18:00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.