Huiswerkbegeleiding & bijles in Leidschendam | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Leidschendam 

Aan de Damlaan in het centrum van Leidschendam vind je de mooie vestiging van Studiekring. Hier kan jij in alle rust je huiswerk maken. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week van drie tot zes voor je klaar. Wordt school steeds meer een verplichting die een te grote rol in je leven gaat spelen? Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding wellicht iets voor jou! In kleine groepjes maak je bij ons zelfstandig je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en binnen een paar uur is het huiswerk af. Zo heb je meer tijd voor leuke dingen.

Bijlessen
Het ene schoolvak is altijd gemakkelijker dan het andere. Door lastige onderwerpen niet op tijd op te pakken, kan je zomaar met een flinke achterstand te maken krijgen. De docent heeft in zulke gevallen niet altijd de ruimte om jouw vragen te beantwoorden. Dan is het fijn om de stof van iemand anders nog een keer helder uitgelegd te krijgen. Extra aandacht voor een moeilijk vak scheelt vaak een hoop werk. Heb jij zo'n lastig vak? En wil je hier beter mee om leren gaan? Wij geven les in bijna alle schoolvakken, en op elk niveau. Onze docenten geven naast hun vakken ook studiecoaching. Zo kan je al je vragen aan dezelfde persoon stellen, en hoef je je over dat ene vak geen zorgen meer te maken.

Centrale ligging

Studiekring Leidschendam is in de zomer van 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie midden in het centrum. Het is een grote ruime vestiging met veel daglicht.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Leidschendam bevindt zich op fietsafstand van het Veurs Lyceum, Dalton Voorburg, Sint-Maartens college en ’s Gravendreef college.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Leidschendam:

De voordelen van Studiekring Leidschendam

 • Toonaangevend in de schoolbegeleiding.
 • Een fijne werkplek met de juiste persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Wekelijkse feedback naar ouders en school.
 • Maandelijks voortgangsgesprek om zo de gestelde doelen van de leerling overzichtelijk en up to date te houden.

Vestigingsmanager Studiekring Leidschendam

Barbara Eggen
Vestigingsmanager
Barbara heeft Nutrition & Health gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ook heeft ze een coachopleiding gevolgd. Met deze kennis helpt ze leerlingen graag verder. In de huiswerkbegeleiding vindt ze het belangrijk dat er een vertrouwelijke sfeer is. Ze is altijd op zoek naar een manier dat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Leerlingen ondersteunen om structuur en overzicht te krijgen is daarbij essentieel.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.