Maastricht Aubeldomein - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Studiekring Maastricht Randwyck

Aan het Aubeldomein vind je Check5 Studiekring Randwyck. In deze grote vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Mike en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5 Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 Studiekring bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Toetsweekbegeleiding
Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zouden komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning. Hieronder een overzicht van de toeslagen.

 • regulier 2-3 dagen HWB, toeslag is € 60,-
 • regulier 4 dagen HWB, toeslag is € 50,-
 • regulier 5 dagen HBW, toeslag is € 40,-

Voor vragen kun je terecht bij een van onze collega’s op de betreffende vestiging.

Dichtbij school

Check5 Studiekring Randwyck ligt om de hoek bij het Portamosama college. Lekker makkelijk op de weg van school naar huis dus.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 Studiekring is en zodat Mike je goed kan adviseren over de begeleiding.

Diverse workshops

In Maastricht geven we diverse workshops en trainingen. Bijvoorbeeld een workshop studievaardigheden of de cursus van vmbo-tl naar havo.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring (Check5) Maastricht Randwyck:

De voordelen van Studiekring (Check5) Maastricht Randwyck

 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Intensieve contacten met zorgcoördinator en mentoren van het Portamosama college.

Vestigingsmanager Studiekring (Check5) Maastricht Randwyck

Mike Driesen
Vestigingsmanager
Mike Driesen studeerde management, economie en recht en werkt sinds 2008 voor Check5. Na werkervaring in de commerciële wereld bracht het vaderschap hem ertoe dat hij meer maatschappelijke interesse kreeg. Hij vindt het leuk om trajecten voor de leerlingen te vormen en te zorgen dat deze goed worden uitgevoerd voor mooie resultaten.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.30 uur
Dinsdag 14.30 - 18.30 uur
Woensdag 14.30 - 18.30 uur
Donderdag 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.