Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Nieuwegein

Dichtbij City Plaza en de tramhalte, midden in Nieuwegein vind je de vestiging van Studiekring.  Sinds 6 jaar helpen we hier leerlingen uit Nieuwegein en omstreken met hun huiswerk. Vestigingsmanager Yara en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Nieuwegein bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past. Bijlessen kunnen ook buiten de openingstijden van de vestiging worden ingepland.

Dichtbij school

Studiekring Nieuwegein ligt op fietsafstand van Het Oosterlichtcollege, Het Anna van Rijn en het Calscollege Nieuwegein.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Yara je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Nieuwegein beschikt over een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Voor bijlessen en studiecoaching hebben we 2 aparte lokalen.

De voordelen van Studiekring Nieuwegein

 • Persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Al 6 jaar begeleiden wij leerlingen op weg naar zelfstandigheid.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een team van ervaren docenten dat helpt met alle vakken.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Goed contact met scholen in de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Nieuwegein

Yara Kaas
Vestigingsmanager
Yara Kaas woont sinds 2008 in Utrecht en is na een tijdje als docent Engels te hebben gewerkt sinds dit jaar werkzaam bij Studiekring - eerst als docentbegeleider en nu als vestigingsmanager in Nieuwegein. Haar achtergrond is in de literatuurwetenschap, maar haar grote passie is het overbrengen van kennis en helpen van kinderen. Ze houdt van een positieve, ondersteunende aanpak waarin naast vakkennis vooral ook aandacht is voor de ontwikkeling van studievaardigheden.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
175 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Weekend examentraining in wiskunde A gehad. Was helemaal top! Heel veel geleerd. Het zal me zeker helpen tijdens mijn examen!”
  Anoniem
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen haalen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.