Rotterdam Prinsenland - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Rotterdam Prinsenland 

HR Wij zijn weer open

Van de buitenkant zou je het misschien niet zeggen, maar wie binnenkomt bij Studiekring Rotterdam Prinsenland zal snel ontdekken dat het een prettige ruimte is om huiswerk te maken. In een huiselijke sfeer, met weinig afleiding helpen wij al ruim 13 jaar leerlingen uit Rotterdam en omgeving met hun huiswerk. Vestigingsmanager Yves en zijn docenten staan 5 dagen per week voor je klaar. Vind jij plannen moeilijk? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Rotterdam Prinsenland bijles in ondere andere Engels, Nederlands, Frans, natuurkunde, scheikunde, rekenen, economie, Latijn, Grieks, biologie, Duits en Aardrijkskunde. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Dichtbij school

Studiekring Rotterdam Prinsenland ligt op fietsafstand van veel scholen in de buurt: Libanon Lyceum, Rudolf Steiner College, Emmauscollege, Lyceum Kralingen, Comenius College en het Thorbecke.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Yves je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Rotterdam Prinsenland is een ruime vestiging, maar toch kleinschalig. We hebben verschillende ruimtes waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Rotterdam Prinsenland:

De voordelen van Studiekring Rotterdam Prinsenland

 • Centraal gelegen aan de rand van Prinsenland bij de sportvelden van Kralingen.
 • Al ruim 13 jaar begeleiden wij leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Rotterdam Prinsenland

Yves Moret
Vestigingsmanager
Yves Moret heeft maatschappijgeschiedenis gestudeerd en heeft een brede interesse. Zijn specialiteit ligt bij de vakken Nederlands, Frans, Engels en geschiedenis. Hij streeft ernaar de leerlingen op een gedisciplineerde wijze naar zelfstandigheid te brengen en tegelijk een sfeer te creëren waar de leerlingen zich zowel gemotiveerd als prettig door voelen.
Adres
adres Anthonetta Kuijlstraat 53
3066 GS Rotterdam
Routebeschrijving ›

bel studiekring 010 209 83 07

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
187 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.