Huiswerkbegeleiding & bijles in Spijkenisse | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Spijkenisse 

Vlakbij metrohalte De Akkers en bushalte De Akkers/Oberonweg, op een klein en rustig bedrijventerreintje ligt de vestiging Studiekring Spijkenisse. Hier helpen we al 6 jaar leerlingen uit Spijkenisse en omgeving met hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Op dinsdag 1 juni organiseren wij om 18.30 uur, in samenwerking met bibliotheek De Boekenberg, een gratis online ouderworkshop én een brugklasworkshop. Leerlingen en ouders kunnen apart van elkaar en toch samen een workshop volgen. De brugklasworkshop is gericht op brugklasleerlingen, maar deze kan ook zeker leerzaam zijn voor andere onderbouwleerlingen die moeite hebben met plannen. Gedurende de ouderworkshop staat het thema ‘helpen met huiswerk’ centraal. Op deze manier coachen wij leerlingen en ouders dus op het (begeleiden van) huiswerk maken en alles wat daarbij komt kijken. Voor deze workshop geef je je op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijlessen ook ’s avonds en in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Spijkenisse bijles in bijna alle vakken. Met als echte specialisatie wiskunde bijles. Ook basisschoolleerlingen kunnen bij ons terecht. Zowel onderbouw als bovenbouw helpen we met taal, rekenen en begrijpend lezen. Bijlessen zijn zowel tijdens openingstijden van de vestiging in te plannen, als ’s avonds en in het weekend.

Online bijles 
Onze bijlesdocenten staan de komende tijd voor je klaar om jou online te ondersteunen met een specifiek vak. Met online bijles van Studiekring voorkom je achterstanden en kom jij dit schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt en je kunt al je vragen stellen. 

Basisschoolbegeleiding
Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet ieder kind is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. We bespreken vooraf tijdens het kennismakingsgesprek welke vakken een kind lastig vindt. Daar gaan we extra aandacht aan besteden. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen plezier krijgt in leren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator via 018 163 43 07.

Dichtbij school

Studiekring Spijkenisse ligt op fietsafstand van Scala Rietvelden, My College, Scala Molenwatering, obs Ring van Putten, Penta Oude Maas en het Charles de Foucauld. De vestiging is ook voor leerlingen buiten Spijkenisse goed te bereiken aangezien het op korte afstand van het metrostation ligt. 

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ruime vestiging

Studiekring Spijkenisse zit op de begane grond en heeft een groot licht lokaal voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast is er een aparte bijlesruimte.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Spijkenisse:

De voordelen van Studiekring Spijkenisse

 • Afgelopen 6 jaar begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Bijlessen altijd snel in te plannen.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Spijkenisse

Roxanna Troost
Vestigingsmanager
Roxanna heeft ruim twaalf jaar ervaring in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Vooral haar betrokkenheid en geduld worden zeer gewaardeerd door haar leerlingen en hun ouders. Ze haalt veel voldoening uit het motiveren en begeleiden van jongeren. Roxanna vindt het belangrijk dat de leerlingen zich thuis voelen bij Studiekring en zich veilig voelen om vragen te stellen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 19.00 uur
Dinsdag 14.00 - 19.00 uur
Woensdag 14.00 - 19.00 uur
Donderdag 14.00 - 19.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
In de vakanties hebben wij aangepaste openingstijden. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
192 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.