Huiswerkklas | Stedelijk Gymnasium Arnhem | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Zit je op het Stedelijk Gymnasium Arnhem (SGA) en zoek je een rustige plek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Dan is de Huiswerkklas in het SGA iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Neem vrijblijvend contact met ons op of meld je direct aan om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

De Huiswerkklas in het SGA is geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.30u tot 16.30u en op dinsdag van 14.00u tot 16.00u. Waarbij je iedere middag welkom bent.

Deelname aan de Huiswerkklas op het SGA kost € 28,50 per week dit is inclusief een studievaardighedenbundel, huiswerkplanner en iets te eten en drinken. De Huiswerkklas neem je per periode variërend van 6 -10 weken af. Zie programma schooljaar 2019-2020 hieronder.

No. van tot/met aantal weken
1 02 sep 2019 10 nov 2019 9
2 11 nov 2019 26 jan 2020 9
3 27 jan 2020 05 apr 2020 9
4 06 apr 2020 26 jun 2020 10

*Schoolvakanties gesloten

Voor direct aanmelden, vragen en opmerkingen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Huiswerkklas Stedelijk Gymnasium Arnhem:

Vestigingsmanager Huiswerkklas Stedelijk Gymnasium Arnhem

Inge Miechels
Vestigingsmanager
De locatiecoördinator is Inge Miechels, ze werkt sinds 2008 bij de Huiswerkklas Stedelijk Gymnasium Arnhem en gaat iedere dag met veel plezier naar haar werk. Het is voor Inge een enorme uitdaging om leerlingen te motiveren en te stimuleren bij het maken/leren van het huiswerk. Het bijhouden en bespreken van de planner is daarbij een essentieel onderdeel. De contacten met haar leerlingen vindt ze heel belangrijk en zijn gebaseerd op wederzijds respect, geduld en een goed gevoel voor humor. Inge vindt het mooi om te zien dat bij veel leerlingen een rustige en motiverende omgeving en het aanhouden van een goede planning al kunnen leiden tot betere resultaten.
Adres
adres Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem
Routebeschrijving ›

bel studiekring

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.30 - 16.30
Dinsdag 14.00 - 16.00
Woensdag 14.30 - 16.30
Donderdag 14.30 - 16.30
Vrijdag Op aanvraag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.