Huiswerkbegeleiding & bijles in Voorburg | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Voorburg - Den Haag Laan van NOI

Tegenover het station Den Haag Laan van NOI vind je de vestiging van Studiekring Voorburg. Een ruime, lichte vestiging waar we al ruim 10 jaar leerlingen uit Voorburg en Den Haag helpen met hun huiswerk. Vestigingsmanager Mira en haar team staan 6 dagen per week voor je klaar. Vind jij plannen moeilijk? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Voorburg bijles in onder andere Engels, natuurkunde, rekenen, Nederlands, scheikunde, Duits, Latijn, economie, biologie en Frans. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Dichtbij school

Studiekring Voorburg ligt dichtbij het Gymnasium Novum, Dalton Voorburg, Sint Maartenscollege, het Wellant College, Diamant College en het Maerlant Lyceum.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Mira je goed kan adviseren over de begeleiding

Ruime vestiging

Studiekring Voorburg is een ruime vestiging, maar toch kleinschalig. We hebben verschillende ruimtes waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Voorburg - Den Haag Laan van NOI:

De voordelen van Studiekring Voorburg - Den Haag Laan van NOI

 • Centraal gelegen voor de regio Den Haag en Voorburg.
 • Al ruim 10 jaar begeleiden wij leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Voorburg - Den Haag Laan van NOI

Mira 's Gravemade
Vestigingsmanager
Mira is de nieuwe vestigingsmanager van de locatie in Voorburg. Zij heeft de koksopleiding gevolgd en heeft altijd met passie in de horeca gewerkt. Vervolgens heeft zij met plezier de opleiding als Facilitair Leidinggevende afgerond en zo is ze bij Studiekring terecht gekomen. Mira heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren door haar vrijwilligerswerk op scholen en de vakantieopvang. Ze vindt het vooral belangrijk dat de leerlingen zich thuis voelen en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen met een extra steuntje van ons.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 20.00 uur
Dinsdag 14.30 - 20.00 uur
Woensdag 14.30 - 20.00 uur
Donderdag 14.30 - 20.00 uur
Vrijdag 14.30 - 20.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag 12.00 - 17.00 uur

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
192 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.