Huiswerkbegeleiding & bijles in Vught - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Vught 

In het centrum van Vught, in een mooi, statig pand zit Studiekring Vught. Een lichte ruime vestiging waar we je helpen met je huiswerk. En met een tuin waar je in de pauze even een luchtje kan scheppen met thee, fruit of een koekje. Vestigingsmanager Momo en haar team staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Vught bijles in bijna alle vakken. Een aantal bijlessen kan in overleg ook ’s avonds of in het weekend gevolgd worden.

Gratis inloopuur

Op dinsdag- en donderdagavond is er van 17.30 tot 18.30 een gratis inloop-uur voor alle ouders woonachtig in Vught die vragen hebben over huiswerk of huiswerkbegeleiding. Dus ook voor ouders die geen leerlingen bij Studiekring hebben.

Dichtbij school

Studiekring Vught ligt op fietsafstand van het Maurick College, Van Maerlant, Sint Janslyceum, Gymnasium Beekvliet, Elde College.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Momo je goed kan adviseren over de begeleiding.

Mooie vestiging

Studiekring Vught heeft een licht lokaal voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast is er een bijlesruimte en een aparte afdeling voor de huiswerkklas.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Vught:

De voordelen van Studiekring Vught

 • Afgelopen jaren begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Goede contacten met het Maurick College en andere scholen in de buurt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Vestigingsmanager Tamara is gespecialiseerd in motivatie.

Vestigingsmanager Studiekring Vught

Momo Stibbe
Vestigingsmanager
Momo Stibbe is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek. Haar middelbare schooltijd genoot zij in Vught, waardoor ze een band heeft met de omgeving. Op de vestiging zorgt Momo samen met haar team voor een rustige, positieve sfeer waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Zij helpt leerlingen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uit eindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunnen.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.