Huiswerkbegeleiding & bijles in Almere Stad | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Almere Stad 

Midden in het centrum van Almere vind je Studiekring Almere stad. Vrijwel elke scholier fietst vanuit school langs Studiekring. Lekker makkelijk dus op de route van school naar huis. Bij Studiekring Almere helpen we je met al je huiswerk. Vestigingsmanager Kyra en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Nadat zij voor jou een kopje thee ingeschonken heeft, helpt hij je opstarten met je huiswerk. Is je leerplanning in orde? Hoe is je proefwerk wiskunde vanochtend gegaan? Hoe gaat het met dat werkstuk voor biologie? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Flexibel bijlessen inplannen

Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Almere Stad bijlessen gegeven in alle vakken. Jouw bijles volg je wanneer het jou uitkomt. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de docenten kun je van 8.30 uur tot 21 uur van maandag tot en met zaterdag een bijles inplannen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen. Heb je extra hulp nodig? Bij Studiekring Almere Stad kun je ook terecht voor 1-op-1 studiecoaching of examenbegeleiding.

Centrale ligging

Studiekring Almere Stad ligt midden in het centrum tegenover de Mediamarkt. Het is een grote, lichte ruimte waar leerlingen in een prettige omgeving hun huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Kyra je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Zowel Echnaton, Helen Parkhurst en Het Baken Almere liggen dicht bij de vestiging van Studiekring. Wij begeleiden veel leerlingen van deze scholen en hebben goed contact met de docenten.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Almere Stad:

De voordelen van Studiekring Almere Stad

 • Al 13 jaar een begrip in Almere. We begeleidden afgelopen jaren honderden leerlingen uit Almere en omgeving met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • In de zomer van 2017 verhuisd naar een nieuwe, ruimere vestiging midden in de stad.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Almere Stad

Kyra Kunst
Vestigingsmanager
Ik ben Kyra Kunst. Na mijn middelbare school heb ik Bedrijfskunde gestudeerd. Naast mijn studie gaf ik bijlessen aan kinderen van de basis en middelbare school. Ik ontdekte dat ik extra energie krijg als ik met leerlingen werk en als zij trots zijn op het werk dat zij hebben neergezet. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat elk kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodigt heeft. Dit doen wij, onder andere door goed samen te werken met de leerling, ouders/verzorgers, docenten en de mentor van de leerling. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. De middelbare school moet een fijne en veilige plek zijn voor ieder kind, om zo uiteindelijk tot een succesvolle middelbare school tijd te komen.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 19.00 uur
Dinsdag 14.00 - 19.00 uur
Woensdag 14.00 - 19.00 uur
Donderdag 14.00 - 19.00 uur
Vrijdag 14.00 - 19.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
191 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.