Studiekring | Huiswerkklas | Rustige werkplek - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Een rustige werkplek om je huiswerk te maken!

Op een rustige werkplek doe je, onder toezicht van een studiecoach, je huiswerk.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

huiswerkklas

Huiswerkklas

Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Of wil je je huiswerkbegeleiding afbouwen? Dan is de Huiswerkklas van Studiekring iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen.

Je kunt prima zelfstandig werken. Maar je hebt behoefte aan een rustige werkplek om je op je huiswerk te concentreren. Of: je hebt huiswerkbegeleiding gedaan, maar bent inmiddels wel toe aan wat meer zelfstandigheid. Dan zit je in de Huiswerkklas op de goede plek. In een groepje van 15 tot 20 leerlingen werk je onder toezicht van een studiecoach gestructureerd aan je huiswerk. Op school of op een vestiging bij jou in de buurt.

 

 • voor alle vwo-, havo- en vmbo-leerlingen
 • zelfstandig en gestructureerd aan de slag in een kleine groep
 • huiswerk maken op een rustige werkplek, met toezicht van een studiecoach
 • keuze uit 1 tot 5 keer per week, 3 uur per dag
 • elke 10 weken een update per mail
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Je schrijft je in via de website (vraag je ouders). Daarna nemen we contact met je op, spreken we af op welke dagen je komt en vertellen we globaal wat je kunt verwachten.
 • Plan van aanpak
  In een planningsgesprek met je begeleider bespreek je wekelijks de planning van je huiswerk. Ook staan we stil bij de voortgang. En natuurlijk krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Aan de slag
  Zodra er plek is in een huiswerkklas bij jou in de buurt, kun je aan de slag. Op de eerste dag krijg je uitleg over hoe het werkt. Je aanwezigheid houden we wekelijks bij en mailen we achteraf door aan je ouders.
 • Evaluatie en voortgang
  Om de 10 weken ontvangen jij en je ouders update per e-mail over de voortgang: hoe staat het met je zelfstandigheid, wat verdient nog extra aandacht en wat heb je nog nodig om zelfstandig verder te kunnen?  
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze huiswerkklas vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"De doelstellingen worden serieus opgepakt en behaald, fijne communicatie, zeer tevreden!"
Janet Gaasbeek

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor huiswerkklas? Deze verschillen per vestiging en variëren van € 79,- voor 1 dag tot € 279,- euro voor 5 dagen per week. Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00
 

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 20.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.