Studiekring en school

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen voor alle leerlingen op de middelbare school. Ons specialisme is jongeren helpen om zelfstandig te leren, zodat ze goede resultaten kunnen halen. Dit kunnen we niet alleen. Daarom houden we in alles wat we doen goed contact met ouders en school. Zodat voor elke leerling de balans tussen school en thuis helder is.

Intensieve samenwerking
Wij werken al jaren intensief samen met diverse scholen. De helft van onze vestigingen is zelfs gehuisvest binnen een school. Hierdoor kunnen we leerlingen optimaal begeleiden omdat we onderdeel uitmaken van school. En het dus echt samen doen. Voor leerlingen biedt dit rust. Ze maken huiswerk in een vertrouwde omgeving en de lijntjes tussen Studiekring en de docenten zijn kort.

Leerlingbegeleiding is maatwerk. Een samenwerking met Studiekring kan dan ook volledig naar de wensen en mogelijkheden van school gerealiseerd worden. En kan zowel een langdurige samenwerking zijn of een tijdelijk project waarbij we samen met school een vorm van leerlingbegeleiding aanbieden.

Waarom kiezen voor een Studiekring vestiging in school?

Eigen werkwijze
Wij geloven heel erg in onze manier van werken. Onze werkwijze ontwikkelden we samen met Tilburg University. Het is een bewezen leermethodiek, gericht op de zelfstandigheid van de leerling. Meer lezen over onze werkwijze? Kijk hier.

Contact
Meer weten over een vestiging bij u op school? Neem contact op met Myrthe Krol, coördinator schoolcontacten via 085-049 82 00 of klantenservice@studiekring.nl

Copyright © 2010-2022 Studiekring BV 085 - 049 82 00