solliciteren

Wij zoeken collega's!

Studiekring groeit hard. Zo hard dat we heel vaak op zoek zijn naar nieuwe collega’s. In onze vestigingen of op het hoofdkantoor in Utrecht. Werken bij Studiekring betekent werken bij het grootste huiswerkinstituut van Nederland. We zetten ons elke dag vol overgave in om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. En houden daarbij altijd contact met ouders en scholen. Wil jij helpen Studiekring naar een nóg hoger plan te trekken? Bekijk dan onze vacatures en laat ons snel weten waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken.

 

 

joyce small2

Huiswerkbegeleiding

Dé perfecte bijbaan

Zoek jij een bijbaan die er écht toe doet? Word bijlesdocent of huiswerkbegeleider bij Studiekring. Een job die goed staat op je CV en ook nog eens lekker verdient. Lees meer.

 

 

bijles 2016

Je eigen vestiging

Kun jij goed met pubers overweg? Heb je een netwerk in jouw regio en daarnaast ook nog een sterke ondernemersgeest? Word dan vestigingsmanager op één van onze vestigingen. Lees meer.

 

 

alle diensten

Op het hoofdkantoor

Ben jij die professional die op zoek is naar een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Kom dan werken op het hoofdkantoor van Studiekring. Lees meer.

 

 

examenbegeleiding 2016

Word Examentrainer in 2019

Wil je graag ervaring opdoen in het onderwijs? En zoek je een bijbaan die er écht toe doet? Word dan examentrainer en lente- en/of zomerschooldocent. Lees meer.

 

 

 

stef2

Bijlesdocent & examentrainer

"Dat moment dat leerlingen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten. Prachtig! Het begin is vaak stroef, dan zegt een leerling niks van een vak te begrijpen. Als bijlesdocent help ik dan".

Medewerkers aan het woord

Veerle

Huiswerkbegeleider & bijlesdocent

"Ik werk zij aan zij met leerlingen. Help ze plannen en structureren. Ik overhoor ze en help ze een goede manier van leren te vinden. Het is leuk dat elke leerling anders is".

 

Caroline aan het woord

Vestigingsmanager aan het woord

Leerlingen begeleiden. Het beste uit je docententeam halen. Contact met ouders en scholen. Vestigingsmanager bij Studiekring is een veelzijdige baan. Caroline van der Haven vertelt er alles over.